Переваги InterLine Aero

Наша система є інноваційною платформою по реалізації туристичних послуг, що збільшує можливості і підвищує можливості для кожного сегмента в туристичному секторі.

Як InterLine Aero може принести вигоду вашому бізнесу?

  1. Агенти бюро подорожей
  2. Готелі
  3. Авіалінії
  4. Центри бронювання
  5. Туроператори
  6. Інші постачальники туристичного продукту

InterLine Aero для агентів бюро подорожей

Якщо ви шукаєте інноваційну систему надання туристичних послуг «все в одному», то для вас наша система є найбільш правильним рішенням. Платформа містить всі туристичні продукти та інструменти, які сучасне турагентство може запропонувати своїм клієнтам:

  • Широкий асортимент продукції:
    1. регулярні авіаперевізники
    2. Low-cost авіакомпанії
    3. Чартерні рейси
    4. Приватні літаки
    5. Готелі
    6. Трансфери
    7. Динамічний турпакет
    8. Оренда автомобілів
  • Онлайн продажу через свій веб-сайт за прямим XML-з'єднанням або через канал I-FRAME (Вимагає окремого доопрацювання програмного забезпечення агентством).
  • Простота використання і доброзичливий інтерфейс.
  • Додаткові ноу-хау по туристичним послугам.
  • Чудова підтримка бек-офісу - проста і швидка бухгалтерська звітність.
  • Процес внутрішнього виявлення шахрайства з метою зведення до мінімуму можливих збитків.
  • Автоматизована система повідомлення пасажира через електронну пошту та SMS.
  • Підтримка контактного центру 24/7.

InterLine Aero для готелів

З нашою системою ви можете відкрити двері свого готелю на світовій арені. Платформа з'єднує ваш готель з туристичними агентствами по всьому світу в режимі реального часу.

Завдяки інноваційному продукту по роботі з квотами та інструментами регулювання цінової політики, ви зможете управляти вашими продажами та контролювати їх в режимі онлайн.

Додайте розміщення, визначте квоти і ціни, і ви готові продавати свій продукт в Інтернеті

Для отримання додаткової інформації про продаж своїх готельних номерів за допомогою InterLine Aero, будь ласка, зв'яжіться з нами: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

InterLine Aero для авіакомпаній

Наша система має величезну кількість різних варіантів авіаперельоту, такі як: регулярні рейси, Low-cost перевізники і чартерні рейси. Вся інформація про наявність місць, ціни і можливості бронювання надається онлайн через пряме XML-з'єднання з авіакомпаніями.

Через систему вы можете сделать доступной информацию о ваших свободных местах для профессионалов турбизнеса по всему миру.

Для отримання додаткових відомостей про те, як налаштувати XML - з'єднання з нашою системою, будь ласка, зв'яжіться з нами: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

InterLine Aero для центрів бронювання

Всі продукти доступні для центрів бронювання через пряме XML-з'єднання. Ви можете підключити всіх постачальників в режимі онлайн і продавати їх в реальному часі. Якщо ви - центр бронювання, який здійснює продажу в режимі онлайн через інтернет, або мета-пошукова система, що забезпечує переходи до постачальників, ви можете швидко збільшити ваш портфель пропонованих турпродуктів за допомогою нашої системи.

InterLine Aero для інших постачальників туристичного продукту

Асортимент нашої системи не обмежується продажем авіаквитків, наданням розміщення в готелях і послугами трансферу.

Незабаром через систему стануть доступні продаж екскурсій, гірськолижних абонементів, а також послуги візової підтримки, послуги з міжрегіонального трансферу, і т.д.

Якщо ви хотіли б додати ваш туристичний продукт в нашу систему, будь ласка, зв'яжіться з нами: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it